Kurtlar Vadisinde 66.Nesil nedir?

Kurtlar Vadisi Pusu 235.bölümde Amon kundakta ki bebeğin elini öpmeden 66.Nesilin ilk temsilcisi kelimesini kullandı. Amon ve orada bulunan dört üye daha ilk temsilciye olan bağlılıklarını bildirdiler . Peki 66.Nesil kimlerin nesli neye dayanıyor . Şimdi arkadaşlar hepimizin az çok bildiği üzere dünyaya egemen olan devletler ve resmen o devletlerin sahibi olan Hanedanlar bulunmakta . Rockefeller , Rotschild , Dupont , Avrupanın gizli kralı Habsburg hanedanlığı gibi . Bu hanedanların ortak bir yanı var ki zaten en önemli kısmı da burası . Hepsi Firavun soyunun devamını temsil ediyor ama Avrupa da ama Asyada ama Amerika da .



Firavun ve ailesi M.Ö ortaya çıkmış kendini elit ve yönetici kesim olarak tanıtmış hatta Tanrının yeryüzünde ki sureti olarak nitelendirmişlerdir . Ne zamanki yeryüzünde tek tanrılı dinler dönemi başladı firavun ve ailesinin sansasyonel dönemi bitti fakat bir süreliğine . Aile mensupları kendi ırkını korumak için Avrupanın çeşitli bölgelerine dağıldılar ve varlıklarını artık bu topraklarda devam ettirdiler . Bugün İngiltere Kraliçeleri taçlandırılırken Mısır piramidine benzer bir yapıya çıkartılır ve elinde ki asası Güneş Tanrısı Ra nın benim bildiğim adıyla Işıldayan Gök Asası dır . Britanyanın adı işte bu yüzden Güneş Batmayan İmparatorluktur.

Peki Hanedanlar bu firavun nesillerini nasıl devam ettirdiler . Cevabı basit ama sapkınca adı ise ''İç Melezlenme'' . Firavunun kendi zamanın da bile zaten aile içi kudreti ve kan bağını koruma amaçlı ensest ilişkiler yaşanıyordu . Ensest ilişki demek aile içinde yaşanan cinsi münasebet demektir . Bugün ki büyük hanedanlar da yine aynı sapkın yöntemi kullanarak kendi saf ve asil soylarını devam ettirmektedirler . Firavun zamanında o an yaşayan nesil son zamanlarını yaşamadan evvel bir sonraki gelecek olan nesile yani çocuklarına olan bağlılıklarını sunmak için çeşitli ayin ve törenler yapılır özellikle bu törenler kanlı olurdu .Dizi de izlediğimiz sahnede de zaten o Amonun hanedanlığının kendinden sonraki nesilin yönetici kadrosundaki ilk iç melez meyvesine olan biatlarını gösterdiler . Bu 13 Hanedan aslında birbirinden farklı olarak görünseler de aynı ailenin mensuplarıdır yani hepsi yakın akrabadır

Tabii dizide 66.Nesil denildi . Gerçekte şuan kaçıncı nesil olduklarını bilmek zor . Tek bildiğimiz M.Ö yaşayan son nesil 33.Nesildiir. . 
Share on Google Plus

About admin

0 yorum:

Yorum Gönder